- Børn vil miste overskuddet

Formanden for Hobro Idrætscenter bekymret ved udsigten til længere skoletid

Formanden for Hobro Idrætscenter er bekymret på idrætscentrenes vegne over udsigten til længere skoledage for børne. Arkivfoto: Peter Langkilde <i>Fotograf Peter Langkilde</i>

Formanden for Hobro Idrætscenter er bekymret på idrætscentrenes vegne over udsigten til længere skoledage for børne. Arkivfoto: Peter Langkilde Fotograf Peter Langkilde

HOBRO:Formand for Hobro Idrætscenter Hans Mikkelsen, Hobro, er bekymret for, at regeringens udspil om længere skoledage vil ramme den frivillige idræt - og dermed få negativ effekt på driften af landets idrætscentre.

- Hvis børnene skal være i skolen i så mange timer, som der er lagt op til, er det nok et spørgsmål, om de også har kræfter til efterfølgende at gå til idræt eller spejdermøde. Og hvad i øvrigt med samværet med familien, siger Hans Mikkelsen tirsdag i NORDJYSKE Stiftstidende i en omtale af centrets generalforsamling.

Hans bekymringer for fremtiden er dog endnu ikke for alvor slået i gennem - måske snarere tværtimod. Centerchef Poul Søndberg kom nemlig med den oplysning, at der i det forgangne år har været totalt udsolgt på hverdage. Ydermere er der sat omsætningsrekord med mere end 5,78 mio. kr. Det er 170.000 kr. mere end året før. En af forklaringerne er, at centret også anvendes til mange ikke-idrætslige aktiviteter, og at man med Mikkel Schnoor Nielsen som forpagter af cafeteriet har en medspiller, som på højt niveau kan klare alle udfordringer. Driftsresultatet i centret er tæt på 0.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Mia-sagen: Nu skal vidnerne afhøres
Luk