Børne-jul med kunst

Børn skal være med til at pynte juletræer med brugt legetøj

Anja Britt Honoré vil hjælpe børn med at julepynte den lille storby, Frederikshavn. Privatfoto
Frederikshavn 26. november 2014 05:08

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn vil i år skabe ekstra juleglæde i byen, når den lokale kunstner og ildsjæl Anja Britt Honoré og projektafdelingen i Frederikshavn Kommune går sammen med de lokale børn for at skabe en ny og kreativ udgave af juletræerne, der skal pynte byens gader.

Ideen handler nemlig om at skabe og nytænke juletræer, og hvor gammelt og brugt legetøj skal forvandles til nyt og frisk julepynt i Anjas værksted.

- Det her er et projekt, skræddersyet til mig, jeg elsker at lege med kunsten, fortæller Anja Britt Honoré, der til daglig driver Pinky’s Kunst og Kaffe.

- Jeg elsker den indgangsvinkel, børn har til ting. Man bliver selv som barn igen, tilføjer hun.

Anja har før stået for kunstneriske projekter i byen, og var også med til at skabe idéen om at bruge legetøjet på en helt ny og sjov måde.

Indtil videre er der stadig mange pladser ledige til flere kreative børn, men de, der allerede er meldt til, har julelys i øjnene, når det gælder om at pynte et juletræ. Anja er ikke i tvivl om, at dette projekt, kan give den rette julestemning i byen. Især fordi at børnene selv er med til at designe juletræerne, og derfor kan vise dem frem til deres familie.

Arrangørerne modtager gerne legetøj til projektet.

Selve værkstedet er i Danmarksgade 44 hver dag i denne uge i tidsrummet klokken 9.30-11.30 og 12-14. De 25 juletræer vil komme til at stå rundt omkring i Danmarksgade Nord, når de er færdige.

Børn, der har lyst til at deltage i dette spændende projekt, skal tilmeldes på ufbo@frederikshavn.dk

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...