Børnehavebørn gir en hånd til Afrika

I Børnehaven Solen i Moseby arbejder børnene med gode gerninger

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Det kan være svært at forholde sig til, at der er børn i Afrika, der har brug for en hjælpende hånd med mad, medicin og andre fornødenheder, når man selv går i børnehave. Men børnene i børnehaven Solen i Moseby er helt med på, hvad det vil sige at give en hånd. De sidste tre uger har de arbejdet med at gøre gode gerninger - derhjemme, men også i børnehaven, hvor de har hjulpet hinanden med stort og småt. Hver gang de har gjort en god gerning, er den gode gerning blevet vekslet til et godhedsbevis - 38 i alt er det blevet til, men børnene arbejder hårdt på at nå 50 godhedsbeviser i alt, fortæller de. Godhedsbeviserne pryder nu en tørresnor i børnehavens gang. Udover at gøre gode gerninger, har børnene desuden arbejdet med, hvad det vil sige

Godhedsbeviserne skal tirsdag afleveres på Jammerbugt Bibliotekerne, hvor hvert godhedsbevis bliver vekslet om til 25 kroner. Det svarer til omkring otte kilo ris. Det er Lego-fonden, der står bag initiativet, der kører på landsplan i forbindelse med Danmarksindsamlingen 2013.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden