Børnekarneval får en opfriskning

Karneval for de yngste har været til serviceeftersyn

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Grethe Dahl

Når børnekarneval 2014 løber af stablen 17. maj i år, bliver det med et større og anderledes program end tidligere år. Arrangementet har nemlig fået et kvalitetsløft.

Et serviceeftersyn af børnekarneval har længe været en del af Foreningen Karneval i Aalborgs forretningsplan for 2014.

Samtidig fik foreningen sidste efterår tilsagn om ekstra støtte øremærket til bl.a. børnekarneval fra Aalborg Kommune.

- Den ekstra støtte har været direkte medvirkende til, at vi har kunnet løfte ambitionsniveauet og få nogle elementer med, som vi har savnet i flere år, siger talsmand Reimer Ivang.

Blandt de nye elementer er en udklædningskonkurrence for børnehaver, skoleklasser samt andre institutioner og foreninger.

- Vi håber, at vi får skabt en platform for medskabelse og kreativitet, som jo netop er karnevallets DNA: Vi skaber rammerne, mens gæsterne skaber festen.

- Vi har nu skabt muligheden for, at forældre og børn i de enkelte klasser kan samarbejde om at skabe udklædning for klassen og dermed deltage i konkurrencen, siger Reimer Ivang.

Udover at have ændret på konceptet og antallet af underholdningsindslag i Kildeparken har foreningen også ændret på prisen for at deltage i årets børnekarneval.

Sidste år kom børn gratis ind i parken, mens det kostede 125 kr. for en voksen at deltage. I år kan et barn for 50 kroner medbringe en voksen til børnekarneval helt gratis.

- Vi vil selvfølgelig gerne lokke endnu flere ind i parken, siger Reimer Ivang.

Udover udklædningskonkurrencen byder børnekarneval 2014 som noget nyt på MGP Show med alle artisterne fra børnenes Melodi Grandprix, der netop har været afholdt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.