Brønderslev

Børnene indtog scenen

Børnene i Børnehaven Kornumgaard sang og spillede for forældre og bedsteforældre

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Børnene har i en måned forberedt musikfestivalen.

Af Esben Heine

esben.pedersen@nordjyske.dk

BRØNDERSLEV:”Sodavand bliver til vodasand”. Der blev rigtigt bakket snagvendt, da der blev holdt musikfestival i Børnehaven Kornumgaard i Brønderslev.

En af grupper havde taget den kendte Povl Kjøller sang op, og givet sin egen drejning.

Én gruppe efter den anden indtog scenen i skovområdet i Kornumgaard. Det var Sneglehuset, Ørnereden og Rævehulen, der underholdt.

Der var også underholdning udefra, idet Camilla Skovsgaard, der vandt konkurrencen Årets Barnestjerne, kiggede forbi for at give et par numre.

Også blæser Marcus Pilgaard og Brønderslev Sportsdanserforening gav opvisning.

Omkring 400 børn, forældre og søskende deltog i musikfestivalen, der efterhånden er en tradition.

- Der plejer at være op mod 600, men mange er allerede gået på ferie, fortæller pædagog Michelle Larsen fra Børnehaven Kornumgaard.

De omkring 100 børn i børnehaven har øvet i en måneds tid, for at give forældre en god oplevelse.

De besøgende havde også lejlighed til at se de mange dyr i børnehaven, der har geder, ænder, høns, fugle, kaniner med mere.

- Gederne får snart kid, og nogle af hønsene har allerede kyllinger, fortæller Michelle Larsen.

Børnehaven er en udebørnehave, og en gruppe tager hver dag på skift på tur ud i naturen, efter at skovbørnehaven er droppet.

- Børnene holder meget af at opleve naturen på tæt hold, og hver dag tager vi som regel en stue med ud i naturen i vores bus, fortæller Michelle Larsen.

Børnehaven har også holdt en vellykket dimissionsfest. Her optrådte børnene for forældrene, og som bevis på, at børnene er demitteret, fik de et sværd på hovedet. Der blev serveret festmad.

Støtteforeningen havde en tombola, og her går overskuddet til børnene. Støtteforeningen har tidligere været i det gavmilde hjørne. Således har støtteforeningen netop skænket siddepuder til bussen, der hver dag kører ud med en gruppe af børn.

Børnene solgte også blandt andet pop-corn og slusc-ice.

Der ventes et mindre overskud. Overskuddet skal denne gang gå til blandt andet legehuse, som står på ønskesedlen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.