Morsø

Børnenes Dag gav trængsel i byen

Solskin og aktiviteter trak mange børn og voksne til Nykøbing

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Karsten Svenningsen på sin sovjetiske veteranmotorcykel med sidevogn, der var et af det populære tilbud, da Morsø MC bød på motorcykeltur under Børnenes Dag. I sidevognen Johanna Bude Iversen (fem år) og Mathilde Vodstrup Hvid Pedersen på seks år. Foto: Bo Lehm

NYKØBING:Kristi himmelfarts-ferie, et upåklageligt forsommervejr - og Børnenes Dag.

Hele tre ting på én gang, som lørdag kunne trække rigtig mange børn og deres voksne til Nykøbings torve og gågader.

På Kirketorvet blev der budt blandt andet på cirkus, og længere henne ad gågaden kunne børnene få "tatoveringer" og lakerede negle, og bidrage med tegninger og tekst til Den Lange Historie - fortælleprojektet, som med udgangspunkt fra Museum Mors og Morsø Folkebibliotek stadig er under udvikling.

Og som et af de nye tilbud kunne børnene med udgangspunkt fra Rådhustorvet prøve en tur på en af de motorcykler, som medlemmer af Morsø MC stillede med.

Dagen sluttede med koncert på Kirketorv med Bastian, sidste års vinder af Børnenes Melodigrandprix, MGP 2017.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst