Børsting kæmper for pladsen

Kantspilleren et af få lyspunkter i testkamp

Søren Olsson
Frederik Børsting kan godt se sig selv i AaB' startopstilling. Arkivfoto: Lars Pauli
AaB 22. marts 2018 06:15 - Opdateret 22. marts 2018 09:45

FODBOLD: Kantspilleren Frederik Børsting stod nærmest for det eneste lyspunkt, da AaB onsdag tabte med hele 5-1 til norske Viking Stavanger i en testkamp på kunstbanen på AaB’s anlæg.

Han scorede nemlig AaB’s mål på et flot skud på oplæg fra Pavol Safranko.

Han mistede ellers sin plads i startopstillingen på førsteholdet hos AaB, da Edison Flores kom tilbage fra en skade.

- Man må jo sige, at det er svært for træneren ikke at vælge de samme 11, når de spiller så godt, som de gjorde imod Randers. Flores har været god, og Yann (Rolim, red.) spiller pissegodt i øjeblikket. Men jeg skal bruge foråret på at komme lidt med igen og få nogle flere starter. Både Flores, Yann og Kusk er rigtigt gode tekniske, og det er der, jeg halter i forhold til dem, men jeg har en større løbekapacitet og løber også mere dybt, så jeg kan sagtens se mig selv spille sammen med to af de andre, siger han.

AaB fik kæmpet sig med i medaljeslutspillet, hvor der dog er langt op til de placeringer, der giver europæisk deltagelse.

- Skal jeg vælge en, så vil jeg rigtig gerne drille FC Midtjylland. Det skal der ikke herske nogen tvivl om. Men vi vil gerne drille dem alle sammen. Det er fint, at vi kom med i topseks, men nu skal vi også bevise, hvorfor vi kom med, siger offensivspilleren.

Tema: AaB

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...