Løkken

Bogen om barndomserindringer

Lokalhistorien fra Løkken/Vrå fortælles i ny bog

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Bogen blev uddelt til alle tilstedeværende bidragydere og studeret med spænding.

LØKKEN/Vrå: De lokalhistoriske arkiver i Løkken-Vrå præsenterede for nylig deres nyeste bog ”Min Barndom – Erindringer fra Løkken-Vrå” ved en sammenkomst i Uhrenholts Gaard i Vrå.

Bogen er en samling af 25 beretninger skrevet af mennesker, der har haft deres opvækst i lokalområdet. Bogen er illustreret med mange fotos, som er bidragydernes egne private gamle billeder.
- Indlæggene er indsamlet inden for det sidste år, og beretningerne dækker tidsmæssigt bredt, ældste forfatter er født 1917 og yngste i 1952, fortæller redaktørerne Helle Bæk Nielsen og Søren Jensen.
- De handler om børn, der er vokset op under vidt forskellige vilkår på land og i by. Nogle fortæller om deres barndom i bred forstand, og andre har valgt at fortælle om en særlig episode. Mange fortæller om arbejde fra en tidlig alder men også om en tid med sjov og leg, lyder det fra de to.
Det er De lokalhistoriske arkivers 7. udgivelse, idet de siden 2000 har udgivet en erindringsbog hvert andet år om forskellige emner skrevet af lokale mennesker.
Bøgerne kan købes hos arkiverne, på bibliotekerne og på Løkken Museum.
Bogen er sat af LøkkenPress og trykt på PrintNord, og udgivet med støtte fra Sparekassen Vendsyssel.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.