Boilesen ærgrer sig over karantænen mod Malta

Nicolai Boilesen ville gerne have løbet skuffelsen mod Italien ud mod Malta på tirsdag i Parken.

Boilesen ærgrer sig over karantænen mod Malta

Det behager bestemt ikke Nicolai Boilesen, at han sidder ude med karantæne mod Malta på tirsdag i VM-kvalifikationskampen i Parken.

Fredagens 2-2-skuffelse mod Italien, som med en sen udligning reelt slukkede de danske VM-drømme, ville venstrebacken fra Ajax gerne have løbet ud af kroppen mod gruppe B's boksebold.

- Jeg ville sindssygt gerne have spillet, og det er også derfor, at jeg er vildt sur over at have fået gult kort. Jeg synes, at jeg prikkede til bolden i situationen, hvor jeg fik gult kort, og selv hvis der er frispark, så ser jeg ikke nogen grund til, at der skulle være gult kort.

- Det var mit eneste frispark i hele kampen. Jeg vil gerne spille hele tiden. Det at repræsentere sit land er det største, så jeg havde med glæde spillet den kamp på tirsdag.

- Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at jeg ikke kan komme i kamp og i det mindste få løbet nogle kilometer, så denne skuffelse kan komme ud af hovedet, siger Nicolai Boilesen.

Han fik sit gule kort mod Italien i overtiden. Også Nicklas Bendtner, der scorede begge Danmarks mål, og Niki Zimling må sidde over mod Malta med karantæne efter at have fået gult kort mod italienerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.