Bokseekspert: Snart slut for Kessler

Danmarks bedste bokser har kun to-tre kampe tilbage i karrieren på grund af slitage, mener Brian Mathiasen.

Bokseekspert: Snart slut for Kessler

Mikkel Kessler har kun to eller tre kampe tilbage i sig, og så er karrieren for Danmarks bedste bokser slut.

Det vurderer boksetræner og -kommentator Brian Mathiasen forud for Kesslers næste kamp mod nordirske Brian Magee i Herning den 8. december.

- Mikkel Kessler har to kampe mere i sig. Måske tre.

- Han kan ikke blive ved med at vinde, for han er slidt. Han har fortalt mig flere gange, at hans krop er slidt og at han har lagt sin træning om efter det, siger Brian Mathiasen.

Boksetræneren er overbevist om, at den 33-årige boksestjerne slår Brian Magee, der alligevel kan afkorte Kesslers karriere med en hård kamp over 12 omgange.

- Hvis Kessler kommer nemt gennem Magee-kampen, så har han to kampe mere i sig. Det er de 12 omgangs-kampe, der tager livet af ham. Dem har han haft mange af.

- Kessler er en komplet bokser, men man kan ikke stille noget op, når man kommer op i alderen og bliver slidt og får skader.

- Kessler havde egentlig ramt et punkt, hvor jeg ville sige, at han ikke havde flere kampe i sig, men et par stykker mere kan han nok godt hive ud af sin krop, men så er det slut, mener Brian Mathiasen.

Mikkel Kessler har været professionel i 14 år og vundet 45 kampe i karrieren og kun tabt to opgør. Danskeren er kun blevet slået af Joe Calzaghe og den amerikanske Super Six-vinder Andre Ward.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.