Boksekamp gav buler i bilerne

Veteranen Frits Kragh var igen tæt på, men brændte koblingen af og tabte finalen til en debutant ved den populære bilboksning under Folkefesten i Terndrup.

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ken­ny Thygesen (til ven­stre med kas­ket) ser be­kym­ret på, mens hjæl­pe­rne ret­ter hans skæv­vred­ne for­hjul op. Foto: Micha­el Byg­bal­le

Nogle bokser med handsker på. I Terndrup gør de det med biler. Bilboksning er det store trækplaster ved Folkefesten, der begyndte fredag og slutter i dag. Måske tusind mennesker eller flere tog lørdag eftermiddag opstilling bag betonbarriererne, som omkransede bokseringen. Seks kørere pakkede sig ind i styrthjelm, sikkerhedskraver og udtjente personbiler. Nok behandlede de hinanden fair, men ikke kærligt, og da slet ikke, hvad angår bilerne. De lettere ombyggede bilvrag blev ét efter ét onduleret, så selv en skrotningspræmie syntes urimelig. Den navnkundige Anton "Perlegrus" Nielsen var for første gang ikke med til at bokse med biler. Nogle siger, han stadig er bitter over nederlaget i finalen i fjor. Derfor var sidste års vinder Johnny Lindgård Pedersen blandt favoritterne sammen med veteranen Frits Kragh, der som den eneste deltager har været med alle seks år med bilboksning. Frits Kragh nåede da også i finalen, hvor han mødte den unge debutant Mads Christensen. Førstegangsbokseren havde imidlertid godt fat i rattet på sin VW Golf, snurrede rundt og fik sat flere stød ind på Frits Kraghs Toyota. Veteranen bed dog godt fra sig, og intet var afgjort. Men så opgav koblingen i Toyota'en ævred, og spillet var ude.