Brønderslev

Bokseklub er pludseligt blevet smidt ud af hal

Hal-formand mener boksere ødelægger gulvet

Erik Thrane: - Det kommer som lyn fra en klar himmel. Foto: Bente Poder

Erik Thrane: - Det kommer som lyn fra en klar himmel. Foto: Bente Poder

BRØNDERSLEV:Uden varsel er Brønderslev Bokseklub smidt ud af Brønderslev Hallerne. Det ryster bokseklubbens formand, Erik Thrane.

- Jeg modtog tirsdag aften en mail fra Brønderslev Hallen. I mailen står der, at Brønderslev Bokseklub blev smidt ud af deres træningslokaler med omgående virkning. Det kommer som lyn fra en klar himmel, siger han til NORDJYSKE.

Klubben er langt henne i forberedelserne til den nye sæson, og klubben råder over den største talentmasse i flere årtier.

Formand for Brønderslev Hallerne, læge Henrik Jensen, oplyser, at beslutningen er truffet på et temamøde i Brønderslev Hallerne.

- Her gennemgik vi faciliteterne i hallerne med hensyn il renoveringsbehovet. Vi kunne i aktivitetssalen konstatere, at gulvet er noget beskadiget, hvilket må tilskrives bokseklubbens aktiviteter, beretter Henrik Jensen.

- Vi har aldrig oplevet at der har været skader på gulvet og der har heller ikke på noget tidspunkt været klaget over det fra hallens side, og de kommer der trods alt hver eneste da og vasker gulvet, siger Erik Thrane. Og skulle der have været nogle skader, så er gulvet da meget mere udsat når de holder alle deres store fester og møder i lokalet.

Han understreger, at Idrætssamvirket Brønderslev er orienteret om beslutningen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.