Bokser drak fodboldspiller ud af tv-show

Junglebaren blev endestationen for fodboldagenten Allan Nielsen i underholdningsprogrammet "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra".

Det var fra første øjeblik en intens dyst mellem to sportsmænd, da den tidligere professionelle fodboldspiller Allan Nielsen og tidligere topbokser Brian Nielsen, satte sig til rette i barstolene og tog imod bartenderens drinks.

De to jokere, der kom sammen ind i programmet, drak sig stædigt igennem seks blendede cocktails, der blandt andet bød på dyreblod, strudselunger og tyrenosser, inden dysten endte uafgjort, hvor det lykkedes Brian Nielsen først at få gjort kål på de syv shots rådne æg. Bagefter var det en ærgerlig Allan Nielsen, der måtte erkende nederlaget.

- Jeg var klar over, at jeg var oppe imod en verdensmester, men også en stor mand, når det kommer til at skulle have noget indenbords. Og jeg var fuldstændig klar over, at hvis vi skulle drikke hurtigt, så havde jeg absolut ikke en chance, siger Allan Nielsen og fortæller, at han aldrig overvejede at sige nej tak til en cocktail i baren.

Derfor havde 43-årige Allan Nielsen også fra starten lagt en taktik, der skulle hjælpe ham. For allerede efter anden cocktail stak han to fingre i halsen og tømte mavesækken. Det gentog han i alt fem gange.

- Jeg skulle ikke have det nede i maven, for der var ikke plads til det. Vi skulle drikke seks forholdsvis store drinks, og jeg var oppe mod en stor person, så jeg var vel vidende om, at hvis jeg skulle fuldføre det, så skulle det op igen, forklarer Allan Nielsen.

Selvom taktikken ikke gav en sejr, så er det en overskudsfyldt Allan Nielsen, der forlader junglen og muligheden for at vinde en kvart million kroner og titlen som konge af junglen.

- Jeg synes ikke, jeg har været presset. Altså, du skulle drikke de her ting, men det var egentlig okay, hvis du mentalt var et andet sted, siger han.

Tilbage i konkurrencen er den tidligere cykelrytter Jesper Skibby, danseren Stine Kronborg, realityfænomenet Gustav Salinas, sangerinden Sisse Marie, komikeren Torben Chris og Brian Nielsen.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.