Boksetvillinger får comeback

Kasper og Morten Fruensgaard skal bokse ved Team Palles Danish Fight Night i september i Frederiksberg Hallerne

Jens Hukiær
Kasper (tv) og Morten Fruensgaard - bokser igen professionelt. Arkivfoto
Sport 18. juli 2016 10:57 - Opdateret 18. juli 2016 13:28

AALBORG: Boksebrødrene Kasper og Morten Fruensgaard fra Aalborg gør comeback som professionelle boksere. De to nordjyder har skrevet kontrakt med Team Palle, der kæmper for at genrejse dansk professionel boksning. Det skriver boksesitet danishfightnight.com

De to 30-årige tvillingebrødre har tidligere været danske mestre i henholdsvis super sværvægt og sværvægt, og netop efter de to titler blev de professionelle.

De to var som amatører tilknyttet Vadum Idrætsforenings bokseafdeling.

De boksede begge ved et stævne i Hvidovre, hvor Kasper Fruensgaard boksede uafgjort mod en lettisk bokser, mens Morten vandt sin første professionelle kamp - også mod en lette.

Høj kurs hos publikum

- Sværvægtere er altid i høj kurs hos boksepublikummet. De har et brændende ønske om igen at slå til i bokseringen efter godt fire års ufrivillig pause. Desværre var selv de to danske sværvægtere ikke nok til at gennemføre de seks-syv stævner årligt, der skal til for at opbygge en boksers karriere. Det kræver det, hvis man vil opbygge en bokser godt og ramme deres optimale formåen. Og uden de stævner i dansk professionel boksning dengang, måtte Kasper og Morten sætte karrieren på stand-by i godt fire år. Det laver jeg nu om på og har således tegnet kontrakt med de to til ”Tomorrows Champions” i ”Danish Fight Night” på TV2 Sport, så de sammen med blandt andre Tobias Sørig, Pierre Madsen og Morell udgør den tunge, hårdtslående del af teamet, siger promotor Mogens Palle, der efterhånden er blevet 82 år gammel.

Tvillingerne får deres fornyede debut som professionelle boksere ved Danish Fight Nights første stævne i efteråret 16. september i Frederiksberg Hallerne

Du kan læse mere her

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...