Boldsen: BSV skal spille over evne mod Barcelona

Den tidligere Barcelona-spiller Joachim Boldsen giver ikke BSV mange chancer for at slå Barcelona ud af CL.

Boldsen: BSV skal spille over evne mod Barcelona

Når Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) herrer i marts løber på banen i 1/8-finalerne i Champions League, bliver det mod den spanske storklub Barcelona.

Joachim Boldsen kender begge klubber særdeles godt og var med, da AG København slog Barcelona ud af sidste års Champions League i kvartfinalen.

Han giver dog ikke BSV store chancer for at gentage sidste års danske succes og på ny slukke cataloniernes Champions League-drømme.

- Det eneste, BSV kan gøre, er at spille over evne, hvis de skal vinde det her. Og så samtidig håbe på at Barcelona spiller dårligt. Men det tror jeg nu ikke, de gør. Men der ér altid en chance, siger han.

BSV-træner Carsten Albrektsen har allerede sat de danske forventninger lavt. Han ser de danske muligheder for at gå videre fra de to opgør som "mikroskopiske".

Joachim Boldsen lægger dog ikke så meget i, at Albrektsen ikke selv tror på videre deltagelse.

- Han tager da i hvert fald alt pres fra spillerne. Men jeg tror da, at han inderst inde håber på en sensation, siger Boldsen.

Hvis Boldsen skulle spille mod Barcelona, ville det ikke tage modet fra ham, hvis hans egen træner kom med en lignende udmelding.

- Det ville betyde mere, hvordan jeg selv havde det, og hvad jeg selv troede. Selvfølgelig tror spillerne på, at de kan vinde. Ellers kunne de jo lige så godt lade være med at stille op, siger han.

Boldsen, der til daglig spiller i KIF Kolding København, har flere gange stået over for BSV i den danske liga. Desuden har han en fortid i den spanske storklub.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.