Aabybro

Boliger eller butikker i posthuset

Der er mange muligheder i det gamle posthus

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Lars Pauli

AABYBRO:Selv om en dagligvarekæde var yderst tæt på en handel med Post Nord Danmark, så er det Rene Sørensen og den lokale Christian Abildgaard, som med deres ejendomsselskab har købt posthuset på Rolighedsvej i Aabybro per 1. oktober.

- I første omgang har posten til leje i bygningen i en periode, indtil den finder en anden løsning for postbetjening af området, siger Christian Abildgaard.

Der er tale om et tidsbegrænset lejemål, og Christian Abildgaard kan ikke oplyse hvor længe, men tilføjer, at der ikke er tale om flere år.

De nye ejere har endnu ikke afgjort, om de vil sælge bygningen videre, eller selv udvikle den.

- Vi har gjort en god handel og ser muligheder for grunden. Vi køber og sælger ejendomme, og hvis vi ikke sælger, så udvikler vi og lejer ud og sælger over tid, siger Christian Abildgaard og tilføjer, at der allerede har været flere henvendelser.

Han oplyser, at lokalplanen tillader mange muligheder på adressen - både boliger og butikker på den cirka 3.000 kvadratmeter store grund samt flere bygninger end de nuværende 600 kvadratmeter.

Rene Sørensen og Christian Abildgaard ejer i forvejen ejendomme i Aalborg, Hjørring, København, Blokhus og Hals.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst