Boligerne fejler ikke noget

Pårørende og værger til voksne handicappede har besøgt Søparken i Rørbæk

Søparken ligger i Rørbæk i tilknytning til Ældrecenter Engparken dog adskilt af en gang og en dør. Foto: Claus Søndberg <i>Pressefotograf Claus Søndberg</i>

Søparken ligger i Rørbæk i tilknytning til Ældrecenter Engparken dog adskilt af en gang og en dør. Foto: Claus Søndberg Pressefotograf Claus Søndberg

RØRBÆK:De fleste pårørende og værger til de 18 voksne handicappede som i dag bor i boformer eller boenheden i Rebild tog imod kommunens tilbud om at se Søparken i Rørbæk, skriver NORDJYSKE Stiftstidende søndag.

Et politisk flertal i byrådet besluttede i januar, at de otte tomme boliger i Søparken skal være omdrejningspunkt i en ny handicapenhed, som erstatter de tre nuværende adresser.

- Vi blev positivt overraskede. Det er et rigtig hyggeligt sted og nogle flotte boliger, fortæller Britta Christiansen, som er mor til en af beboerne i boenheden i Nørager.

Det samme mener Inger Andersen, som er mor til en af beboerne i boformen i Terndrup.

- Boligerne fejler ikke noget, men at de ligger i Rørbæk begrænser beboernes mulighed for at komme med til brugsen, bageren eller i svømmehallen, og det er jeg ked af, siger hun.

Inden 1. april skal pårørende og værger tager stilling til, om de ønsker en plads i Rørbæk eller ej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat krænkede elever på skole: Her er dommen
Luk