Løgstør

Boligforening er halvvejs

Løgstør Boligforening er midt i kæmpe renoveringsplan

9
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Michael Koch

LØGSTØR:Løgstør Boligforening har nu afsluttet første runde af en gigantisk ombygning og renovering af 120 lejligheder i byen - et projekt til samlet 250 millioner kroner. Efter ombygning/renovering er der 88 lejligheder, idet nogle bliver slået sammen.

Det blev fredag markeret i afdelingen på Norgesvej og Sverigesvej - som var det første sted, hvor håndværkerne gik i gang. Siden er håndværkere også gået i sving i "Kærvang" på hjørnet af Limfjordsvej og Bredgade, der var udsat for en brand i 2013, hvor to personer døde.

Senere kommer turen rundt til andre afdelinger, inden der om to år sluttes af i Jernbanegade, hvor to huse overfor den gamle stationsbygning er "rosinen i pølseenden". Så har alle 250 mio. kr. fået ben at gå på.

44 familier er allerede kunnet rykke hjem igen til deres lejligheder efter endt renovering.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.