EMNER

Boligmarked boomer efter ferie-skilsmisser

Der er en markant stigning af både skilsmisser og huse til salg i august

Arkivfoto: Kurt Bering

Arkivfoto: Kurt Bering

DANMARK:Sommerferien bliver for mange par et wake-up call, når vi indser, at vi slet ikke hygger os med hinanden længere. Det fører til masser af efter-sommerferieskilsmisser. Nu boomer boligmarkedet. Det skriver Dagens.dk.

- Vi oplever, at der er en stigning i udbuddet af rækkehuse og villaer på omkring 10 procent umiddelbart efter sommerferien. Og det bliver mere markant, når vi kommer længere ind i august og september, fortæller kommunikationsdirektør hos Boligsiden, Birgit Daetz, til Dagens.dk.

Og der er en god grund til det større udbud. Faktisk er der cirka 30 procent flere skilsmisser i august end i juli ifølge en skilsmissestatistik, som sexolog og parterapeut samt indehaver af websexolog.dk, Maj Wismann, har lavet.

Boom efter ferien

- Når folk bliver skilt, bliver der jo også sat flere huse til salg. Og der er bare mange, der bliver skilt efter sommerferien, fortæller Maj Wismann til Dagens.dk.

Hun uddyber, at de fleste har en virkelig presset og stresset hverdag, hvor der ikke er tid til at tage hånd om problemerne i parforholdet. Og når man så har sommerferie sammen - og har en masse forventninger til den, skal der ikke meget til, før det går galt, forklarer Maj Wismann.

Hun har gennem de seneste otte år oplevet et boom i henvendelser lige omkring sommerferien.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.