Boligsalg i gang - igen

Efter en omfattende justering af projektet tages der i weekenden fat på at sælge boliger ved søsportscentret i Nykøbing

Jens Peter Svarrer
Den ”sorte boks” slog ikke igennem, og Jante Development har derfor ændret på projektet, så boligerne kommer til at se anderledes ud - både i design og størrelse. Arkivfoto
Morsø 27. maj 2014 15:30

MORS: I weekenden gøres der et nyt forsøg på at sætte gang i salget af boligerne ved Klosterfjorden - en del af det søsportscentret i området ved havnen i Nykøbing.

Under overskriften ”Limfjordens Venedig” vil Jante Development, der er byggeherre på projektet, trække købere til området, hvor i alt 32 boliger i størrelsen 60, 90, 105 og 120 kvadratmeter i et eller to plan er til salg.

- Vi sætter gang i salget, og der er en ejendomsmægler på plads til at rådgive interesserede, siger Hans R. Holst, bestyrelsesformand i Jante Development.

Prisen for en bolig begynder ved 995.000 kr. og slutter ved 2,95 mio. kr. Potentielle købere skal dog ikke forvente at få lov til at se en bolig på stedet. Nok ligger der en bolig fra den første fremvisning i 2012, men siden den ”sorte boks” blev præsenteret for et par år siden, er der sket en ændring i arkitekturen, fortæller Hans R. Holst.

-

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...