Boligselskabet - det er Gerda!

Boligselskabet Østvendsyssel skifter forretningsfører

Den afgående forretningsfører hos Boligselskabet Østvendsyssel, Gerda Kristiansen, flankeret af sin efterfølger, Helle Winther, og formanden for boligselskabet, Jens Jørgen Jensen, foran det fyldte gavebord. Foto: Ole Torp <i>Ole Torp</i>

Den afgående forretningsfører hos Boligselskabet Østvendsyssel, Gerda Kristiansen, flankeret af sin efterfølger, Helle Winther, og formanden for boligselskabet, Jens Jørgen Jensen, foran det fyldte gavebord. Foto: Ole Torp Ole Torp

DRONNINGLUND:- Boligselskabet - det er Gerda!

Sådan startede boligselskabets formand, Jens Jørgen Jensen sin tale ved afskedsreceptionen, for Gerda Kristiansen. Gerda takker af efter 30 år som forretningsfører for Boligselskabet Østvendsyssel, og hun overlader nu styringen af firmaet til Helle Winther.

Formanden beskrev de mange forskellige hverv i boligselskabet, som Gerda har bestridt. Til at begynde med var der ingen inspektør, så Gerda måtte påtage sig de forskellige og indimellem også fysiske jobs, som en inspektør udfører.

- I din tid er antallet af lejligheder steget fra 237 til 600 i dag, og jeg er sikker på, at du kan huske, hvordan hver af boligerne ser ud og er indrettet. Vi må heller ikke glemme, at du ofte har været beboernes socialrådgiver.

Ingeniør Poul Arendrup fra Niras har været med til mange af boligselskabets byggerier:

- Jeg har faktisk kendt dig alle årene, og det har virkeligt været en fornøjelse. Du har ikke gjort noget, uden at forarbejdet har været i orden.

Borgmester Mikael Klitgaard fulgte op på dette:

- Alt der er kommet fra Boligselskabet Østvendsyssel har været i orden. Jeg vil gerne viderebringe en anerkendelse fra kommunen.

Den tidligere inspektør Ejvind Pedersen blev helt familiær:

- Vi to har fejret ”arbejdssølvbryllup”, for jeg kom for 25 år siden, og noget af det, jeg har sat mest pris på, er dit dejlige, praktiske og afslappede forhold til alt, der hedder regler, love og cirkulærer.

Helle Winther, som har overtaget Gerdas job, takkede for den modtagelse, hun har fået. Og Gerda fulgte op på sin efterfølgers tale:

- Jeg håber, at I vil bakke op om Helle.

- Tak for 30 spændende år i Boligselskabet Østvendsyssel. Jeg var måske nok lidt skrap til at begynde med, f.eks. i forbindelse med de enkelte gange, hvor kommunen og boligselskabet ikke var helt enige. Det er vemodigt at sige farvel, men tak alle sammen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.