Boligsucces: Anden etape af Stigsborg Brygge udlejes nu

Boligerne i det nye boligområde på Solsiden appellerer til en bred målgruppe

Foto: Calum
Bolig 13. februar 2018 08:11 - Opdateret 13. februar 2018 09:34

NØRRESUNDBY: Det går så godt for CALUMs to lejeboligprojekter på Stigsborg Havnefront, at anden etape af Stigsborg Brygge nu skydes i gang. Det ker med et åbent hus arrangement søndag 18. februar.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Over 100 beboere har allerede indtaget de første 43 lejligheder i første etape af Stigsborg Brygge og Lindholm Brygges 21 rækkehuse.

Så når anden etape står indflytningsklar til 15. juni 2018, vil beboerne flytte ind i et udviklingsområde med masser af liv.

Foto: Calum

Hos CALUM ser man frem til at skyde udlejningen af næste etape i gang.

- De har en unik beliggenhed i første række ned til Limfjorden, og med 2-4 værelser appellerer de til en bred målgruppe, der både tæller par, børnefamilier og singler. Og så har vi lagt stor vægt på en høj kvalitet i materialer bl.a. i køkken og badeværelse. Den er generelt på linje med det, man kan forvente i en ejerbolig, siger Jakob Axel Nielsen, direktør i CALUM i pressemeddelelsen.

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS er CALUMs samarbejdspartner og varetager førstegangsudlejningen samt administrationen af både Lindholm og Stigsborg Brygge.

- Udlejningen af de første 43 lejligheder og 21 rækkehuse vidner om nogle gode projekter, der rammer markedet præcist. Interessen har fra første åbent hus-arrangement været stor med flere hundrede besøgende. Og vi var i mål med udlejningen inden indflytning, siger Lasse Rüsz, udlejningschef i DEAS, der er lokalt forankret med regionskontor i Aalborg.

Foto: Calum

CALUM har som de første taget hul på Stigsborg Havnefront, der er en helt ny bydel ved vandet i Nørresundby.

Det er et af Aalborg Kommunes største byudviklingsprojekter. I løbet af de næste 20-25 år skal området omdannes til et attraktivt bykvarter med boliger, kontorerhverv og grønne områder i fokus.

Boligerne på Stigsborg Brygge 86 bliver lejeboliger i to nyopførte hesteskoformede bygninger.

Alle lejligheder har sydvestvendt altan, terrasse eller tagterrasse, med udsigt over Limfjorden. Anden etape er ifølge planerne indflytningsklar den 15. juni 2018.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...