Bolsje-idé gav bronze til DM i entreprenørskab

Et specialudviklet bolsje til personer med nedsat smagssans gav tredjeplads til elever fra EUC Nordvest

Eleverne bag Tasteable ved et tidligere arrangement. Fra venstre er det Emma Krog, Kasper Rasmussen, Thessa Kristensen og Peter Foldberg.Privatfoto.

Eleverne bag Tasteable ved et tidligere arrangement. Fra venstre er det Emma Krog, Kasper Rasmussen, Thessa Kristensen og Peter Foldberg.Privatfoto.

THY/MORS:Over 4000 elever har i løbet af året deltaget i undervisningsforløbet ’’Company Programme’’, hvor de har arbejdet med at udvikle iværksætterideer. Det forløb kulminerede onsdag aften til Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, hvor de 162 bedste elever fordelt på 42 hold havde sat hinanden i stævne.

Peter Foldberg, Kasper Rasmussen, Emma Krog og Thessa Kristensen fra EUC Nordvest deltog i konkurrencen med deres idé ’’Tasteable’’. Et bolsje der med ekstra syre og smag henvender sig til personer med nedsat smagssans eller personer, der har svært ved at danne spyt. Den idé var så god, at de blev præmieret med en tredjeplads og 4000 kr.

- Det er fedt at vinde, og vi skal bruge pengene til at udvikle vores bolsjer, for eksempel med flere smage. Vi har også flere produktarter i kikkerten, blandt andet drys til morgenmads, sagde gruppen efterfølgende.

Arrangementet foregik hos Dansk Industri, hvor deltagerne over dagen skulle vise, at de havde styr på både idé, forretningsmodel, markedspotentiale og derudover pitche ideen i flere forskellige situationer.

Vinderen blev ’’Clean Cover’’ fra Erhvervsgymnasiet i Grindsted med et antibakterielt mobilcover, der der fjerner 90 procent af bakterierne på mobilen i løbet af 24 timer. Til juli skal de dyste i Europamesterskab i Beograd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.