Frederikshavn

Bomstærk svensker til White Hawks

Stor svensk allround-back skifter fra konkurrenter til Frederikshavn

Det var i sidste sæsons møde mellem Gentofte og Frederikshavn, at Niclas Edman (nummer 55) overbeviste White Hawks - og White Hawks overbeviste ham. Arkivfoto: Peter Broen

Det var i sidste sæsons møde mellem Gentofte og Frederikshavn, at Niclas Edman (nummer 55) overbeviste White Hawks - og White Hawks overbeviste ham. Arkivfoto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Frederikshavn White Hawks har skrevet kontrakt med svenske Niclas Edman, som skifter fra Unibet Stars Gentofte.

Svenskeren var faktisk allerede klar til at skifte til Frederikshavn inden sidste sæsons slutspil, men dengang ville Gentofte ikke slippe ham. Det siger han selv i en pressemeddelelse fra White Hawks.

Det var i sidste sæsons møde mellem Gentofte og Frederikshavn, at den 190 centimeter høje back overbeviste White Hawks - og White Hawks overbeviste ham.

- Jeg ser meget frem mod at trække i White Hawks-trøjen. White Hawks var det bedste hold, vi mødte sidste sæson, og jeg tøvede ikke et sekund, da jeg blev kontaktet af klubben, siger han.

Niclas Edman har tidligere spillet i de svenske klubber Färjestad og Troja Ljungby. I Frederikshavn kan tilskuerne forvente at se en fysisk stærk spiller - og en spiller, der har planer om at sende mange pucke mod mål.

- Jeg er en typisk allround-back, som kan anvendes både offensivt og defensivt. Jeg er ganske stor og forsøger at udnytte det gennem at anlægge et meget fysisk spil på isen. Desuden har jeg et godt skud, som jeg har tænkt mig at gøre endnu mere brug af den kommende sæson.

Cheftræner i White Hawks, Peter Johansson, har periodevis fulgt Niclas Edmans udvikling både i Sverige og Danmark.

- Han overbeviste os om sine kvaliteter, da vi mødte Gentofte sidste år. Han er stor og stærk, en to-vejs-back, som kan spille over alt på banen, siger Peter Johansson.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.