Bon Jovi donerer millioner til Sandy-ofre

Rockstjernen Jon Bon Jovi donerer 6 millioner kroner til ofrene for Sandy-orkanen i New Jersey.

Bon Jovi donerer millioner til Sandy-ofre

Da Jon Bon Jovi i går tog til sin hjemby Savreville, New Jersey, medbragte han en stor gave. Rockstjernen og skuespilleren præsenterede en donation på 1 million dollars - eller 5,6 millioner danske kroner - til "New Jersey Hurricane Sandy Relief Fund" på vegne af ham, hans kone og hans band.

- Min tilstedeværelse her er ikke politisk, den er følelsesladet, fordi jeg voksede op her, fortalte Jon Bon Jovi til flere hundrede mennesker, der var samlet i byens centrum, ifølge USA Today.

- Jeg ved, at en million dollars lyder som en masse, men det er egentlig bare en dråbe i havet, og jeg ved, der er folk, som stadig lider.

Få uger efter stormen sidste oktober, tog musikeren hjem til byen, hvor han voksede op, gik i skole og mødte hans kone, for at se skaderne, og senere deltog han i en velgørenhedskoncert.

Jon Bon Jovi har via bandet "Bon Jovi" har solgt over 120 millioner album i hele verden, og gruppens mest solgte album er Slippery When Wet, der blandt andet indeholder hitsangen "Livin´On a Prayer".

/newspaq/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.