Bond på besøg i Camp Bastion

Skuespilleren Daniel Craig har været på besøg hos soldater i Camp Bastion i Afghanistan.

Bond på besøg i Camp Bastion

Det var lidt af en overraskelse for soldaterne i Camp Bastion i Afghanistan, da de søndag fik besøg af ingen ringere end Daniel Craig, der for tredje gang er aktuel som James Bond i serien om den britiske efterretningsagent 007.

Det var da også de britiske tropper i Afghanistan, der var heldige at få fornemt besøg.

Selvom flere danske soldater er udstationeret i Camp Bastion i Helmand-provinsen, er det ifølge Hærens Operative Kommando (HOK) ikke sandsynligt, at de danske soldater også har været heldige at få et glimt af superstjernen.

- Der er 30.000 soldater i Camp Bastion, så det er meget usandsynligt. Det er i hvert fald ikke noget, vi har hørt om, siger Peder Enggård, der er presseofficer i HOK.

Daniel Craig holdt en lille tale for soldaterne, før de fik lov at se den nyeste James Bond-film, Skyfall. Han fik også en guidet tur rundt i camp'en og besøgte et felthospital, der tager sig af traumepatienter.

- Det var godt for moralen for os alle. Det er virkelig god stil af ham at tage tid ud af kalenderen for at besøge os her, siger sergent Scott Craggs ifølge nyhedsbureauet Reuters,

Skyfall er den 23. film i rækken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.