Bonde undrer sig: Hvorfor er Tobias Mikkelsen sat af?

Morten Olsens højre hånd Peter Bonde forstår ikke, hvorfor Greuther Fürth slet ikke bruger kantspilleren.

Bonde undrer sig: Hvorfor er Tobias Mikkelsen sat af?

Tobias Mikkelsen var en af de bærende kræfter, da FC Nordsjælland vandt DM-guldet sidste sæson, og han var så god, at kantspilleren blev udtaget til sommerens EM.

Alligevel er han vraget hos den tyske bundesligaklub Greuther Fürth, som for tiden end ikke har plads til danskeren på bænken.

Det undrer den assisterende landstræner, Peter Bonde, som sammen med landstræner Morten Olsen i næste måned skal vælge de rigtige spillere til VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien.

- Det er vi da kede af og overraskede over. Han har præsenteret sig ganske fint de seneste mange gang, vi har set ham, og klubben er efter sigende gået efter ham, så de må jo vide, hvilken type spiller de har købt.

- Så det er overraskende, at han slet ikke har været i spil endnu andet end en enkelt pokalkamp. Vi ved ikke, hvad de ligger til grund for det, siger Peter Bonde.

Det er i næste uge, at Morten Olsen udtager landsholdet til de to kvalifikationskampe, der spilles 12. oktober i Sofia og fire dage senere i Milano.

Også en anden normalt landsholdsaktuel spiller, venstrebacken Simon Poulsen, er et stort spørgsmålstegn.

Han har ikke været udtaget de seneste par landskampe, fordi han stod uden klub, men det har han nu i form af italienske Sampdoria.

Simon Poulsen frister dog en tilværelse på bænken, så det er yderst tvivlsomt, om han kommer med på Morten Olsens hold.

- Alle, der har en puls, er aktuelle for vores landshold. Vi skal altid vurdere, hvilke alternativer der er, og om det ene eller andet er den bedste løsning for os.

- Vi kunne godt udstikke principper om, at spillerne på vores hold skal spille hver gang, men så mange spilere har vi altså heller ikke at vælge imellem.

- Så det kan godt være, at der kommer nogle med, som ikke spiller så meget for deres hold. Det kan også være, at de ikke gør det, lyder det fra Peter Bonde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.