Bonderup har atter en butik

Bonderup har været uden købmand i flere år. Butikken har haft åben i to uger, men fredag var der officiel indvielse med rød snor, røde pølser og Dannebrogsflag

Anders Andersen
Borgmester Mogens Gade (V) klippede den røde snor til Bonderups nye købmandsbutik.
Jammerbugt 15. november 2014 08:41

JAMMMERBUGT: Byens nye - og eneste - butik blev fredag fejret med officiel snoreklipning, taler og musik. Den lille terrasse bag købmanden, hvor festlighederne foregik, havde nærmest hele byen på besøg på én gang.

Der er ingen tvivl om, at butikken allerede er blevet byens nye mødested. Byens 215 borgere havde blandet sig med borgere fra nær og fjern, der alle mødte frem for at byde velkommen og måske købe lidt godt til ganen.

Torve Købmanden, som butikken er kommet til at hedde, har åben alle ugens syv dage. Det er adskillige år siden, at byen sidst havde en dagligvarebutik, så der var rigeligt at fejre på dagen.

Daglig leder i butikken er Kim Larsen, der tidligere drev Midtbyens Nærbutik i Aabybro. Han har en flok på 18 frivillige til at hjælpe sig i hverdagen, heraf to tilknyttet den socialøkonomiske virksomhed Råd & Dåd i Attrup.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...