Bonsaifestival i Nordkraft

Dansk Bonsai Selskab viste medlemmernes bonsaitræer frem

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Dansk Bonsai Selskab holdt årsmøde i Nordkraft med udstilling af medlemmernes miniaturetræer. Foto: Daniel Bygballe

Nordkraft lagde lørdag forhal til en velbesøgt bonsai-festival med udstilling af en lang række af de karakteristiske minitræer. Festivalen blev afholdt i forbindelse med årsmødet for Dansk Bonsai Selskab, som tæller en halv snes nordjyder. En af dem hedder Johan Bentsen og kommer fra Aalborg. Han har 70 bonsaitræer hjemme. Den tidligere murer er ikke tvivl om, hvad der har tiltrukket ham ved den specielle hobby.

- For mig var det afstressende, hvis man havde været oppe at køre på arbejdet. Så var det godt lige at komme ud og slappe af med bonsaitræerne. Der nogen, der synes, at interessen for bonsai er lidt nørdet. Men det mener jeg nu ikke, siger Johan Bentsen.

Der blev afholdt en workshop i forbindelse med festivalen, og så var en af Europas førende bonsai-kunstnere inviteret. I løbet af lørdagen forvandlede han en større busk til et smukt bonsaitræ.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.