BOOA igen under tag

Bedsted Og Omegns Aktivitetshus bliver færdig inden jul

Der er kommet tag over den nye sal i aktivitetshuset BOOA i Bedsted. Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Der er kommet tag over den nye sal i aktivitetshuset BOOA i Bedsted. Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

Galleri - Tryk og se alle billederne.

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

BEDSTED:De seneste ugers kraftige regnskyl har ikke hindret håndværkerne i arbejdet med tagkonstruktionen over den nye sal i Bedsted Og Omegns Aktivitetshus (BOOA). Huset er nu under tag igen, og tirsdag kunne bygherre og håndværkere fejre rejsegilde - lidt længere henne i byggeprocessen, end traditionen foreskriver.

- Håndværkerne fortjener en kæmpestor ros. Det er et fantastisk godt arbejde af tømrerfirmaet, Bjarne Breinholt, under de vanskelige vejrforhold. Og smeden, Toms VVS, har også været stærkt medvirkende til, at det kunne lade sig gøre, siger Peter Skriver Nielsen, formand for BOOA.

Ombygningen af det tidligere plejehjem på Vestervigvej er et af projekterne under ”Mulighedernes Land” med penge fra bl.a. Realdania. Pengene skal ifølge aftalen bruges inden udgangen af 2012 - og det bliver de også, lover Peter Skriver Nielsen.

- Vi er blevet forsinket en måned på grund af en fejl i licitationen. Men det indhenter vi, og vi bliver i hvert fald færdige til at kunne holde indvielse inden jul, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.