Bookmaker: Børnenes stemmer kan blive afgørende i X Factor-finalen

Hos bookmakeren Unibet tror man på, at Thomas Blachmans gruppe løber med sejren i "X Factor".

Bookmakeren Unibet har gruppen Place on Earth som favorit til at løbe med sejren i "X Factor". Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Bookmakeren Unibet har gruppen Place on Earth som favorit til at løbe med sejren i "X Factor". Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Tre finalister står tilbage i denne sæson af "X Factor", og vinderen af den 11. sæson af det populære underholdningsprogram skal findes fredag.

Solisterne Jamie Talbot og Rasmus Therkildsen, der har dommer Remee som musikalsk mentor og coach, er begge nået til finalen, hvor også Thomas Blachmans gruppe Place on Earth har sikret sig en af de eftertragtede pladser.

Kigger man hos bookmakeren Unibet er det sidstnævnte finalist, som formentlig løber med sejren.

- Place on Earth har i grunden ligget ganske fornuftigt hele tiden. Vi har en formodning om, at der er nogle, der tidligt har luret, at de tre godt kunne blive til noget, siger Per Marxen, pressechef hos Unibet.

Torsdag eftermiddag giver Place on Earth 1,75 gange pengene igen, hvis trioen går hen og vinder programmet.

Pressechef Per Marxen påpeger, at det ofte er familier med børn, som ser "X Factor", og her spiller identifikation også ind.

- Place on Earth er de yngste tilbageværende deltagere. Oddssætterne har en formodning om, at børnene gerne vil have nogle, de kan identificere sig med, og af de tilbageværende deltagere er det netop Place on Earth, siger han.

Solist Rasmus Therkildsen giver pengene 2,75 gange igen, mens solist Jamie Talbot er den af de tre finalister, som giver pengene flest gange igen, hvis han løber med sejren.

Man kan således få pengene 4,75 gange igen hos Unibet, hvis han fredag aften løber med X Factor-sejren.

- Den store overraskelse i sidste uge var, at han ikke røg ud, siger Per Marxen og forklarer, at det derfor placerer Jamie Talbot som den finalist med de højeste odds.

Også hos Danske Spil peger oddsene på, at det er trioen Place on Earth, som løber med sejren.

Ligesom hos Unibet mener oddssætterne hos Danske Spil også, at det er mindst sandsynligt, at Jamie Talbot vinder "X Factor".

Vinderen af "X Factor" findes fredag aften i DR Byen.

Det er sidste gang, at DR sender "X Factor". TV2 har fra næste sæson sikret sig rettighederne til programmet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.