Dyr

Bookmaker: Pilen peger på Prehn og Engelbrecht

Nu kan du spille på, hvem den hemmelige forfatter er - se odds på socialdemokrater

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Flere socialdemokratiske politikere afviser nogen som helst kendskab til beskrivelserne i bogen "Den hemmelige socialdemokrat". Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Medier og politikere spekulerer flittigt i, hvem der er forfatter til bogen ”Den Hemmelige Socialdemokrat”. Nu melder Betsafe sig også på banen. Bookmakerens favoritter er trafikordfører Rasmus Prehn og erhvervsordfører Benny Engelbrecht.

Efter udgivelsen af bogen ”Den Hemmelige Socialdemokrat” svirrer konspirationsteorierne lystigt blandt både politikere og journalister. Adskillige socialdemokrater har allerede været i medierne for at afvise, at de står bag det kontroversielle værk.

Prehn giver laveste ods

Også Betsafe melder sig nu ind i navnelegen. Bookmakeren har sat odds på en række kandidater til forfatterskabet og oddsmæssigt skiller to navne sig ud. Rasmus Prehn og Benny Engelbrecht er nemlig favoritter til henholdsvis odds 3 og odds 5,50.

- Rasmus Prehn nævnes af mange betragtere som et godt bud på forfatteren, og den konklusion hælder vi også til. Hans profil ligger godt til forfatterens udsagn om, at bogen skal tjene en større sag. Vi mener dog også, at Benny Engelbrecht er et godt bud. Han er polemisk og lidt underfundig af natur, hvilket passer godt til bogens satiriske tone, siger Thomas Holm, der er oddssætter hos Betsafe, og fortsætter:

- Vi tror ikke så meget på Mogens Jensen eller Magnus Heunicke. De har begge vist en stålfast loyalitet mod partiledelsen. Derimod kunne et frækt bud være Mogens Lykketoft til odds 15. Han har ikke så meget at risikere i forhold til sin politiske karriere. Og samtidig har han internt været kørt lidt ud på et sidespor.

Bookmakers egen vurdering

Betsafe understreger, at man ikke har nogen insider-viden om nogen af kandidaterne. Oddsene er derfor alene udtryk for bookmakerens egne vurderinger. Afgørelsen beror på, at forfatteren offentligt vedkender sig ejerskabet til bogen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst