Bordtennis-grandprix en succes

Privatfoto

Privatfoto

BRØNDERSLEV:Der blev spillet knap 400 bordtenniskampe i 25 forskellige rækker med spillere inddelt efter både alder og styrke. Og der var både sportslig succes og topkarakter til arrangørerne, da BI-bordtennis i weekenden stod for afviklingen af Brønderslev Grandprix på Idrætshøjskolen i Brønderslev.

Der var stor nordjysk deltagelse med spillere fra Brønderslev, Hirtshals, Hjallerup, V.Hassing, Sjørring og Aalborg. Men der kom også spillere fra det meste af Jylland og enkelte fra Sjælland. Sved, gejst og kamplyst lyste ud af både børn og voksne, men trods de mange drabelige dyster, kunne overdommeren nøjes med at uddele fire gule kort i løbet af weekenden.

- Det er en fornøjelse at se så mange spillere hygge sig med bordtennis i Brønderslev. Det er også glædeligt, at pigerne igen er ved at gøre deres indtog. De spillede både i rene pigerækker og tog til andre tider kampen op med drengene, siger formand Jes Frederiksen.

- Som arrangører er vi glade for at alt klappede, og deltagerne var tilfredse. Det giver også tryghed inden BI-bordtennis om knap et år skal stå for at afvikle Jyske Mesterskaber, hvor vi forventer dobbelt så mange spillere, fortæller Jes Frederiksen.

Den sportslige succes for arrangørklubben var overvældende. De lokale deltagere spillede sig til en lang række guld- og sølvmedaljer.

Stævnet i Brønderslev var femte og næstsidste i rækken af Jyske grandprixstævner.

Weekendens andenplads i Drenge A betyder, at Rasmus Schøn nu fører den samlede grandprix-stilling i Drenge-rækken. Bjarke Krogs sejr i Junior A bringer ham op på førstepladsen i Junior-rækken.

Sidste afdeling afvikles 18.-19. april i Hirtshals.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.