Bordtennisdrenge placeret i toppen

BI’s drenge har sikret sig en plads i slutspil om DM-medaljer

Gitte Konggaard Madsen overdrog robotterne (i baggrunden) til klubben. Privatfoto

Gitte Konggaard Madsen overdrog robotterne (i baggrunden) til klubben. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Brønderslev Idrætsforenings drengedivision kunne i denne uge endeligt sikre sig en plads i bordtennisspillernes slutspil om DM-medaljer.

Inden drengene gik i kamp var der tid til, at filialdirektør Gitte Konggaard Madsen overrakte BI-Bordtennis to bordtennisrobotter, som Nordea-fonden har støttet klubben med.

- Robotterne er både en hjælp til elitespillerne og til at få klubbens mange nye bordtennisspillere i gang med spillet, fortæller Thomas Kro fra BI-Bordtennis.

I kampene var det mere udeholdene, der havde brug for robothjælp. Lørdag blev Esbjerg sendt hjem med et nederlag på 11-3, mens rækkens nummer tre fra Daugaard/Horsens søndag blev besejret 9-5.

- Dermed siger den imponerende sejrsliste 12 sejre og en afgjort i 13 kampe, bemærker Thomas Krog. Det betyder, at Brønderslev allerede med tre runder tilbage af grundspillet er sikre på at blive blandt de to bedste i vestkredsen. Og dermed har drengene sikret sig deltagelse, når der i april spilles slutspil om DM-medaljer med de bedste hold fra østkredsen. Drengedivisionen er for U 15 spillere.

- De imponerende resultater er kulminationen på en udvikling med målrettet arbejde, der startede for knap tre år siden, da drengene kvalificerede sig til drengedivisionen. Frederik Jarl Nielsen, Kevin Nielsen og Bjarke Krog har været med alle tre år. Aalborgenserne Rasmus Schøn og Anton Warming er kommet til undervejs. Succesen har blandt andet betydet, at der i Brønderslev bordtennis er en hel flok af mindre drenge, som knokler i træningslokalet for at blive næste spiller på drengedivisionsholdet – og de er godt på vej.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.