Borgere beskyldt for at skylde

Fejlagtig opgørelse fra Morsø Kommune til flere hundrede

Carsten Tolbøll
Plejehjemsbeboere - her på Johan Riis Minde i Nykøbing - har i mange tilfælde fået en grim og uberettiget forskrækkelse over kommunens brev.Arkivfoto. Bo Lehm
Morsø 12. januar 2018 12:21

MORS: Flere hundrede borgere er her efter nytår blevet beskyldt at være i gæld til Morsø Kommune. Det skyldes, at kommunen har udsendt en restanceopgørelse til i alt 1200 borgere, som modtager og betaler for kommunale ydelser. Nogle af dem er bagud med indbetalingerne, men flere hundrede af dem betaler deres regninger til tiden, og de bliver ikke desto mindre truet med modregning hos Skat med eventuelle påløbne ekstraomkostninger.

- Der er sket en beklagelig fejl, idet opkrævninger inden for fire kategorier af ydelser, som forfalder 10. januar, er blevet regnet med til restancen. Folk, som helt efter reglerne har plottet indbetalingerne ind i deres betalingsservice til overførsel i løbet af januar, har umiddelbart efter nytår fået brev om, at de skylder beløbet, siger Henrik René Christensen, direktør for social, sundhed og beskæftigelse i Morsø Kommune.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...