Borgere rystede over overfald på købmand

Røvere overfaldt 63-årig i Vestervig

Rose Borchert ved siden af pengeskabet, hvor røverne slap væk med byttepengene, som trods alt ikke var et stort kontantbeløb. Foto: Peter Mørk

Rose Borchert ved siden af pengeskabet, hvor røverne slap væk med byttepengene, som trods alt ikke var et stort kontantbeløb. Foto: Peter Mørk

VESTERVIG:I de mere end 10 år, som Dieter Borchert og hustruen Rose Borchert har haft butik i byen, har der aldrig været hverken røveri eller indbrud.

Men onsdag aften sluttede den positive statistik, da 63-årige kort efter klokken 22 låste sig ud af bagdøren.

Et par mørkklædte mænd overfaldt ham og mens den ene holdt ham fast, tog den anden nøglerne til butikken, låste sig ind og fik åbnet butikkens pengeskab, der dog kun indeholdt byttepenge.

Mange reaktioner

- Mange i byen har været forbi og fortalt om, hvor chokerede de er, siger Dieter Borchert, der trods det voldelige overfald og synkebesvær efter kvælningsgrebet har det nogenlunde.

Men efter han havde været til behandling og undersøgelse hos retsmedicinerne i Aalborg og kom hjem torsdag morgen trænger han dog mest til hvile.

Oplevelsen har dog ikke taget modet fra parret om at drive forretning og han siger, at de nu har ændret på alle procedurer for håndtering af kontanter i butikken.

Overvågning sættes op

- Jeg synes, det er ubehageligt, at nogen har luret på mig, siger Dieter Borchert, der fortæller, at der nu også kommer overvågning op ved bagsiden af butikken.

Politiet har kun få spor at gå efter og begge mænd beskrives som mellem 170 til 175 cm højre, almindelige til kraftige af bygning og vil gerne høre fra eventuelle vidner, som har set de to mænd flygte til fods fra butikken.

Eller måske har set nogle mistænkelige personer omkring butikken et par timer før overfaldet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.