Borgermøde om brande

29. november er der borgermøde på Fjerritslev Gymnasium, og emnet er de mange brande i Fjerritslev-området. Arkivfoto

29. november er der borgermøde på Fjerritslev Gymnasium, og emnet er de mange brande i Fjerritslev-området. Arkivfoto

Tirsdag 29. november kl. 19.00 afholdes der Borgermøde på Fjerritslev Gymnasium under emnet "Hvordan påvirker de mange brande befolkningen i Fjerritslev området?"

På mødet deltager Psykolog Jørn-Ole Lajer fra Falck Care, og han vil fortælle om, hvordan borgerne kan bearbejde deres følelser og hjælpe hinanden igennem denne triste tid. Især børnene og de ældre er påvirkede af situationen, ikke mindst efter den brand, der nær kostede en 89 årig kvinde livet. Psykologen vil derfor give gode råd til, hvordan man kan håndtere de fysiske og psykiske reaktioner, bl.a. hvordan man kan håndtere sine tanker, hvordan man kan støtte hinanden, og hvordan man kan tale med sine børn om brandene.

Initiativet til at afholde et Borgermøde er taget af Folkekirkens familiestøtte/Fjerritslev Menighedsråd og Fjerritslev Handelsstandsforening med støtte fra Fjerritslev Skole og LandboNord. Formanden for Fjerritslev Handelstandsforening Martin Eigenbroth fortæller :

-Vi er blevet kontaktet af flere omkring at udlove en dusør eller at etablere et privat vagtværn, men det mener vi ikke er en god ide, og det er også den tilbagemelding, vi får af politiet. Den slags skal vi holde os langt fra, efterforskningen er en politiopgave, og ikke en privatopgave.

- Men alligevel vil vi jo gerne være med til at gøre noget i den situation, vi desværre står i her i området. Derfor var vi også med det samme med på ideen, da Jens Sørensen fra Folkekirkens familiestøtte kom med ideen om et Borgermøde af den karakter, som vi nu afholder, siger han.

Borgermødet forventes afsluttet kl. 21.00 og undervejs vil der kunne købes øl, vand og kaffe. Politiet bakker også op om arrangementet, og hvis det er muligt for dem at være til stede, så vil de komme og give en kort orientering om sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.