Borgermøde om ny jernbane til Aalborg Lufthavn

Banedanmark vil fortælle naboer og andre interesserede om anlægsarbejdet

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

LINDHOLM:Banedanmark inviterer til Åbent Hus/borgermøde om den ny bane til Aalborg Lufthavn. Det finder sted tirsdag 29. august klokken 16-18 på Gammel Lindholm Skole.

I arbejdet med jernbanen mellem Lindholm Station og Aalborg Lufthavn er man gået i gang med forundersøgelserne til anlægsarbejdet og vil gerne orientere naboer og andre interesserede om, hvor og hvordan der skal arbejdes i de kommende år.

I indbydelsen skriver Banedanmark også "Desuden har Folketinget netop besluttet, at der skal anlægges 750 meter dobbeltspor i Lindholm. Dobbeltsporet vil - sammen med et tilsvarende dobbeltspor i Hjørring - give mulighed for at indsætte flere og direkte tog mellem Aalborg og Hjørring. Også dette anlægsarbejde kan du høre mere om på mødet."

Borgermødet holdes som et Åbent Hus-arrangement, hvor man er velkommen til at møde op mellem klokken 16 og klokken 18. Man kan se en udstilling om arbejdet og få en snak med projektleder og fagfolk inden for relevante områder som natur og miljø, ekspropriation, anlæg og teknik.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden