Borgermøder om Masterplan Sæby

Sæt kryds i kalenderen allerede nu for det nye år

Marianne Dyhrberg Cornett
Masterplanen om Sæby forelægges i Plan og Miljøudvalget 6. december, hvor Anders Brandt Sørensen er formand. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen.
14. november 2016 08:00

Foreningerne i Sæby kan godt sætte kryds i kalenderen 17. januar næste år, mens resten af sæbynitterne allerede nu kan afsætte et par timer den 1. februar til præsentation af og dialog om forslag til Masterplan Sæby.

Frederikshavn Kommune er lige nu ved at lægge sidste hånd på forslaget til Masterplan Sæby.

Forslaget bygger på de ca. 900 idéer og forslag, der kom frem på borgermødet i Sæby Fritidscenter den 3. maj. Det var rigtig mange, spændende forslag, som har taget tid at vurdere og bearbejde.

- De mange input giver et indtryk af sæbynitternes store engagement og vilje til at bidrage til udviklingen af deres by. Hvert eneste bidrag indgår i arbejdet med at formulere et oplæg til en masterplan for fremtidens Sæby. Den forelægges i Plan- og Miljøudvalget 6. december, siger Anders Brandt Sørensen, der er formand for Plan- og Miljøudvalget.

Først i det nye år vil Frederikshavn Kommune præsentere og invitere til dialog om forslaget til Masterplan Sæby - i første omgang for Sæbys mange foreninger og dernæst for alle sæbynitter til et åbent borgermøde.

Mødet med foreningerne sker tirsdag 17. januar - med sæbynitterne holdes 1. februar 2017.

Plan- og Miljøudvalget glæder sig til at præsentere og drøfte forslaget, og håber på et stort fremmøde og en god dialog om Sæbys fremtidige udvikling.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...