Borgerne så hvidt på borgermøde

For hvidt og for højt, mente hadsunderne, da de onsdag blev spurgt om projektet for slagterigrunden.

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HADSUND:Omkring 150 borgere mødte frem til borgermødet onsdag på Hadsund Skole om fremtiden for slagterigrunden i Hadsund.

Det kom til at handle om alt for hvide facader, som måske slet ikke er så hvide endda, om hvor højt man egentlig skal bygge så tæt ved fjorden, og ikke mindst om trafikale problemer.

Noget bundede i misforståelser, for projektmagerne præsenterede på mødet helt nye tegninger med kridhvide facader, som fik megen kritik.

Og det er der saådan set ingen grund til, påpegede en af projektmagerne, Kristian Højsleth, der er direktør for Erhverv Aalborg.

- Det er maskintegninger. Det er ikke meningen, det skal være hvidt. Der er ikke valgt facademateriale endnu, understregede han.

Trods de negative kommentarer var alle dog enige om, at det er godt, at der trods alt sker noget med grunden.

Med mødet indledte Mariagerfjord Kommune foroffentlighedsfasen om slagterigrunden, og efter ”balladen” om de hvide facader forlængede man på stedet fristen for at sende ideer og kommentarer en uge til 18. februar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.