Lokalpolitik

Borgmester: Færre overraskelser i vente

Borgmesteren ser frem til mindre usikkerhed og mere politik

Året har budt på en del over­ras­kel­ser for borgmes­ter Hans Chri­sti­an Maa­rup (S) - og de var ikke alle lige be­ha­ge­li­ge.
 foto: Per ko­lind

Året har budt på en del over­ras­kel­ser for borgmes­ter Hans Chri­sti­an Maa­rup (S) - og de var ikke alle lige be­ha­ge­li­ge. foto: Per ko­lind

Borgmester Hans Christian Maarup (S) mindes med gru sidste årsskifte, da de fire rådhuse i Mariager, Hobro, Hadsund og Arden lukkede ned for at genopstå som servicecentre og fagenheder. - Jeg så, hvordan møbler, flyttekasser og computere stod stablet op til loftshøjde. It-folkene løb rundt, men flere af dem sagde også til mig: bare rolig borgmester, det skal nok gå. Det var meget sødt og beroligende, og det gik jo. Men samtidig tog det mange måneder, før helt banale ting, som man forventer af en arbejdsplads, faldt på plads, siger borgmesteren, som i årets løb blev budt endnu flere overraskelser, og på den baggrund tillader sig at se frem til 2008 med færre overraskelser og mere politik. Læs mere i NORDJYSKE Stiftidende mandag, hvor vi også gør status på borgmesterens forsæt om at tabe sig.