Borgmester klar til fire år mere

Leon Sebbelin. Arkivfoto: Torben Hansen
14. november 2016 11:04

Står det til lokalafdelingen af Radikale Venstre, hedder Rebild Kommunes borgmester også Leon Sebbelin efter næste års kommunalvalg.

En enig lokalforening har netop peget på Leon Sebbelin som partiets spidskandidat ved kommunalvalget i 2017.

- Vi har med Leon Sebbelin som borgmester fået genskabt tilliden mellem borgerne og kommunen, ligesom den radikale byrådsgruppe har præget den politiske udvikling i Rebild Kommune. Den samarbejdende linje ønsker vi at bygge videre på, så Rebild Kommune fortsat udvikles til alle borgers bedste, siger formanden for de Radikale i Rebild Kommune, Nina Værum.

Også de to øvrige radikale medlemmer af det siddende byråd, Per Vilsbøll, Øster Hornum og Michael Portefée Lex, Haverslev, er klar til at tage endnu en periode i Rebild Byråd som repræsentanter for partiet.

Mærkesager for De Radikale i Rebild Kommune er blandt andet sundhed, klima og miljø samt bæredygtighed, lokalt engagement og et varieret kultur- og fritidsliv, ligesom det skal være let at etablere ny virksomhed i kommunen.

Dertil kommer stadige udvikling af de kommunale kerneydelser indenfor dagpleje, skoler og ældreplejen, hvor også Rebild Kommune står over for store udfordringer.

- Jeg synes, vi er nået et pænt stykke i forhold til vores lokale mærkesager. Blandt andet fordi vi med Leon Sebbelin i spidsen formår at samarbejde med alle partier og lister, hvilket der er brug for i et byråd med 11 partier og lister, fremhæver Nina Værum.

Radikale Venstre i Rebild Kommune forventer at være klar med den fulde kandidatliste i begyndelsen af maj 2017.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...