Borgmesteren træder an

Thomas Kastrup-Larsen er den cyklende borgmester-vikar i Aalborg. Den god form skal komme ham til gode, når næste år stiller op i et helt nyt mountainbikeløb for de udholdende

Thomas Kastrup-Larsen på vej tilbage til midtbyen efter et møde i regionshuset i Aalborg Øst. Hver uge cykler han cirka 70-80 km i forbindelse med arbejde. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Thomas Kastrup-Larsen på vej tilbage til midtbyen efter et møde i regionshuset i Aalborg Øst. Hver uge cykler han cirka 70-80 km i forbindelse med arbejde. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

AALBORG:Selv om Thomas Kastrup-Larsen har overtaget rorpinden som fungerende borgmester i Aalborg Kommune, fortsætter han den sunde livsstil.

Han cykler stadig til og fra arbejde mellem hjemmet i Aalborgs Vestby og borgmesterkontoret i midtbyen. Og hvis det er i cykelafstand, snupper han også cyklen til møder ude i byen.
- Jeg synes, det er en super ide og glæder mig meget til at prøve kræfter med de 50 km. Løbet er også godt for byen. Det har potentialet til at trække gæster til fra hele landet og vore nabolande Norge, Sverige og Tyskland, mener Thomas Kastrup-Larsen.

Raceren må blive hjemme

Selv skal han dog først ud og anskaffe sig en terrængående cykel. Til daglig er det raceren, der bringer ham hurtigt rundt, men den egner sig ikke til kørsel i ujævn skovbund.

På nuværende tidspunkt har godt 600 tilmeldt sig løbet. Der er plads til 1500. Arrangørerne har i første omgang udbredt budskabet lokalt, og er nu på vej ud med invitationer til hele landet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.