Boston-bomber: Mistænkt er død

Politiet jagter endnu en gerningsmand

Den ene af gerningsmændene bag bomberne i Boston er død. Foto: Scanpix

Den ene af gerningsmændene bag bomberne i Boston er død. Foto: Scanpix

BOSTON:Amerikansk politi pågreb tidligt fredag morgen dansk tid en person, der er mistænkt for bombeangrebet ved Boston Marathon i mandags.

Han døde senere på et hospital.

Den mistænkte anholdt i byen Watertown, der er en forstad til Boston. Myndighederne leder efter endnu en mistænkt, og et område på 20 husblokke er blevet spærret af, mens jagten står på.

Sent torsdag aften lokal tid blev en politimand skuddræbt på Massachusetts University of Technology (MIT), der ligger vest for Boston.

Efterfølgende førte et biltyveri på universitet angiveligt til en vild biljagt, der endte i Watertown. Her opstod der tilsyneladende en skudduel mellem to unge mænd og politiet, og der blev muligvis også affyret sprængstoffer.

Tidligere torsdag offentliggjorde det amerikanske forbundspoliti, FBI, fotografier af to mænd, som mistænkes for at stå bag bombeangrebet i Boston.

Politiet har bedt beboerne i byen Watertown, der er en forstad til Boston om at blive inden døre og holde sig væk fra vinduerne.

I mandags mistede tre mennesker livet og mindst 180 blev sårede, da to bomber eksploderede nær målstregen ved Boston Marathon.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.