Boulahrouz efter debut: Jeg skal forbedre mig

Khalid Boulahrouz var tilfreds med at holde nullet mod OB, men mener stadig, at han skal tage mere ansvar.

Boulahrouz efter debut: Jeg skal forbedre mig

Brøndby gav debut til Khalid Boulahrouz mod OB, og hollænderen fik en god start for sit nye hold, da han var med til at holde OB-offensiven fra at score i 0-0-kampen.

Men selvom Brøndby-buret blev holdt rent var det alligevel en Khalid Boulahrouz, der var kritisk over for sin egen præstation.

- Ærligt talt er det svært at analysere mit eget spil. Men jeg skal stadig forbedre mig meget.

- Jeg skal være bedre til at organisere forsvaret, for det er mit ansvar, siger Boulahrouz, der dog glæder sig over endelig at have fået debut for Brøndby.

- Jeg er glad for at være tilbage på banen. Vi spillede til nullet, men vi fik selvfølgelig ikke det resultat, vi gerne vil have haft, siger Boulahrouz.

Han var i løbet af kampen ude at snakke med Brøndby-træner Thomas Frank. Der var nemlig tvivl i Brøndby-lejren, om hollænderen kunne holde til en hel kamp, og det betød blandt andet, at han ikke gik med frem på hjørnespark.

Boulahrouz endte dog med at spille alle 90 minutter.

- Generelt er jeg glad for, at min fysik var i orden. Jeg havde et par trætte momenter, men det gik rigtigt godt, siger Boulahrouz, der ikke vil undervurdere Superligaens niveau efter at have spillet sin første kamp i ligaen.

- Vi ved alle, hvad de forskellige ligaers niveauer er, og man skal være glad for, hvor man er.

- Jeg respekterer ligaen og mine modstandere. Jeg er meget glad for at være med hos Brøndby, og det er farligt at undervurdere sine modstandere, siger han.

Boulahrouz og Brøndby skal i næste spillerunde en tur til Slagelse for at møde FC Vestsjælland.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.