Hjørring

Brüel belønnet med eksportpris

Tre års hårdt arbejde og konstant vækst gav pote i form af prisen "Danish Exporter of the Year 2017"

Tirsdag eftermiddag blev Brüel Systems i Hjørring kåret som årets danske eksportvirksomhed - en titel, som direktør Kurt Bech Christensen selvsagt er ganske stolt af at modtage.Foto: Bente Poder

Tirsdag eftermiddag blev Brüel Systems i Hjørring kåret som årets danske eksportvirksomhed - en titel, som direktør Kurt Bech Christensen selvsagt er ganske stolt af at modtage.Foto: Bente Poder

HJØRRING:Tirsdag eftermiddag blev Brüel Systems belønnet for tre års hårdt arbejde med eksportprisen "Danish Exporter of the Year", som uddeles af Eksportforeningen, der repræsenterer over 600 eksportvirksomheder.

Prisen blev overrakt under en reception på Brüel Systems, hvor en meget glad direktør i skikkelse af Kurt Bech Christensen på egne og medarbejdernes vegne modtog hæderen.

- Vi har været gennem en stor forandringsproces de seneste tre år, og det er den, der nu giver pote - og kun har været mulig, fordi medarbejderne har udvist et helt unikt engagement, siger Kurt Bech Christensen.

Industrielle vaskeanlæg

Brüel Systems fremstiller store, industrielle vaskeanlæg, der f.eks. rengør emballage til brød og grøntsager.

Anlæggene eksporteres til en lang række lande verden over og med en vækstrate på 100 procent fra 2015 til 2016 og yderligere 33 procent i 2017 var virksomheden helt i front, da årets eksportvirksomhed skulle vælges.

En hård begyndelse

Brüel Systems A/S opstod i 2015, da Brüel International måtte kaste håndklædet i ringen og erklære sig konkurs. Kurt Bech Christensen var netop tiltrådt som direktør og var noget ærgerlig over at måtte se sit nye job forsvinde. Enden blev, at han og en gruppe medarbejdere overtog virksomheden, som altså siden har oplevet stor vækst.

- Vi valgte at fokusere på nogle få markeder og kundegrupper i stedet for at sprede os bredt. Det har givet pote, og vores mål er en fortsat vækst med et mindre tocifret millionbeløb hvert år. I 2021 er målet at nå 250 millioner kroner i omsætning, siger Kurt Bech Christensen.

- En flot rejse

Under overvækkelsen af prisen konstaterede Ulrik Dahl fra Eksportforeningen, at:

- Den utrolige rejse er imponerende og et flot bevis på, at en mindre, dansk eksportvirksomheden ved hjælp af et klart fokus og en høj grad af innovation kan skabe en vaskeægte eksportsucces.

Tidligere modtagere af prisen er bl.a. Desmi, Resolux og Viking Life-Saving Equipment.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.