Brad og Angelina fester med danskerne

Stjerneparret fejrer succesen med det danske hold på Robert De Niros restaurant.

Holdet bag den danske Oscarvinder "Helium" fejrer lige nu aftenens succes på Robert De Niros restaurant Ago i L.A. Og et par prominente gæster har netop sluttet sig til fejringen.

Skuespillerparret Brad Pitt og Angelina Jolie er ankommet til restauranten hvor de fejrer deres egen Oscar for filmen "12 Years a Slave", som Brad Pitt er producer på.

Anders Walter kunne ikke holde sig tilbage, da han fik øje på parret.

-Jeg gik op og sagde til ham (Brad Pitt, red.), at jeg beundrer hans arbejde, og så sagde jeg tillykke, fordi han også har vundet, fortæller Anders Walter.

Brad Pitt og Angelina Jolie kan godt regne med, at fejringen vil blive ved i noget tid, da den danske vinder Anders Walter indtil nu har holdt sig fra at feste, men i aften har besluttet sig for at slå sig løs.

- Jeg har ikke turdet drikke før nu, men nu er det fuldstændigt ligegyldigt, hvad jeg skal i morgen, det skal bare fejres, sagde han tidligere til Newspaq.

Restaurant Ago, hvor efterfesten foregår, er en italiensk trattoria, som er opkaldt efter chefkokken Agostino Sciandri, der også er medejer af det populære sted. Den ligger på det fashionable Melrose Avenue.

Den danske Oscarvinder "Helium" handler om den syge dreng Alfred, som sammen med en rengøringsmand opfinder en fantasiverden, som han kan flygte ind i.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.