Brad Pitt køber royal graffiti

Brad Pitt har investeret i tre graffitimalerier. Et af Amy Winehouse og to af den britiske kongefamilie.

Brad Pitt køber royal graffiti

Brad Pitt er tilsyneladende i gang med at pimpe sit hjem op.

I hvert fald har Hollywood-stjernen netop kastet penge efter tre graffitimalerier - et af den afdøde skandalesangerinde Amy Winehouse og to af den britiske kongefamilie, skriver hjemmesiden Female First.

Skuespilleren har slået sig ned i England, fordi hans partner, Angelina Jolie, lige nu er i gang med at indspille filmen "Maleficent" i England.

Nu har Pitt tilsyneladende valgt at dekorere parrets nye hjem med graffitimalerier af den britiske kunstner Bambi.

Et af dem forestiller prins William og hertuginde Catherine, et andet er af ​​dronning Elizabeth, mens det sidste er et graffiti-maleri af den afdøde sangerinde Amy Winehouse.

Det ligger i kortene, at Brad Pitt og Angelina Jolie formentlig skal bo i England i op til to år på grund af filmindspilningerne.

Tidligere på ugen overraskede Brad Pitt advokaten Mohammed Hussein, der bor i den engelske forstad Birmingham, med et uanmeldt besøg.

De to kender hinanden fra indspilningerne til filmen "Snatch", som Brad Pitt medvirkede i tilbage i 2010.

Dengang var Mohammed Hussein en del af sikkerhedsteamet omkring filmen, og de to har ifølge den overraskede Hussein ikke set hinanden i flere år.

- Brad Pitt er en fantastisk fyr, en af de mest ydmyge mænd, du kan møde, siger Mohammed Hussein.

- Det var virkelig en overraskelse - det kom ud af det blå. Sidste gang, jeg så ham, var i Cannes for et par år siden, fortsætter advokaten.

/ritzau/