Bradley Cooper: Fars død ændrede alt

Intet er det samme for skuespilleren, der for to år siden så sin far dø.

Bradley Cooper: Fars død ændrede alt

For to år siden mistede skuespilleren Bradley Cooper sin far, som døde efter lang tids sygdom. Nu fortæller skuespilleren for første gang, hvor meget det har påvirket ham.

- Jeg så ham dø, og jeg var ved hans seng, vågede over ham, trak vejret sammen med ham. Jeg så ham tage sit sidste åndedrag, og så var han væk, fortæller Bradley Cooper i et interview med magasinet GQ.

Bradley Cooper, som især kendt for sin rolle i filmen "The Hangover" og senest i "Silver Linings Playbook", siger, at oplevelsen med faderens død var skelsættende og ændrede alt for ham.

- Min far gav mig to gaver - det, at han fik mig, og det, at han døde foran mig. Jeg plejede at være ungen, som rystede, hvis jeg skulle tale i offentligheden. Nu bliver jeg ikke nervøs over noget, siger den nu 38-årige skuespiller.

- Jeg kan ikke kontrollere alt. Jeg så min far dø, og jeg indså, at det er sådan, vi alle kommer til at dø. For mig skete der et skift fra at forstå noget intellektuelt til at forstå det ud fra at have oplevet det, siger Cooper til magasinet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.