Brækhus til titelkamp i Arena Nord

Norske Cicilie Brækhus bokser WBO-titelkamp i Frederikshavn 22. september

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Patrick Nielsen kommer tilbage til Arena Nord 22. september, men hans modstander er endnu ikke fundet.Foto: Hans Ravn

FREDERIKSHAVN:Norske boksefans ventes i stor stil at komme til Arena Nord i Frederikshavn 22. september, efter at det endelig er lykkedes at få placeret en titelkamp i WBO i kvindernes weltervægt mellem norske Cicilie Brækhus og Anne Sophie Mathis fra Frankrig.

- Vi forventer 6-700 boksefans fra Norge til århundredes topkamp i kvindeboksning til Nordic Fight Night i Arena Nord lørdag 22. september, siger arenaens administrerende direktør Per Malmberg.
De to boksere skulle allerede have mødt hinanden i Frederikshavn i marts, men både da og ved den første Nordic Night Fight 21. april måtte den populære norske topbokser melde fra, fordi hun fik fjernet mandler.
Siden har hun været i aktion i Herning i juni, hvor hun vandt klart på point.
Cicilie Brækhus er indehaver af tre VM-titler, men den franske udfordrer siger på forhånd, at det ændrer sig til september i Frederikshavn.

Første kamp på plads

Kvindekampen mellem Brækhus og Mathis er den første, der er klar på programmet 22. september, hvor der ventes seks-syv kampe ialt.

- 21. april havde vi 2700 tilskuere til den første Nordic Fight Night, og med populære Brækhus klar denne gang, tror jeg på endnu flere tilskuere i Arena Nord.
- Ikke mindst norske boksefans vil valfarte til Frederikshavn, vurderer Per Malmberg.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.